VJP etsii assareita ja Tech&Society myös. Nyt hake-hake-hakemaan!

Assaripaikka x 2: VJP, eli verkkojulkaisun perusteet

Infon oma peruskivi VJP käy ja kukkuu yhtenä tärkeimmistä INFon omista kursseista. Pitkän linjan designeri & INF-alumnus Pekka Pulli ottaa taas III-peridoissa ohjakset käsiinsä. Lähde mukaan assaroimaan kurssia, eli auttamaan Pekkaa suunnittelussa, harkoissa, tekemisessä ja hauskanpidossa. Kurssin kieli on suomi.

Ennakko-osaamisena toki…

Syyslukukausi siellä jo pakkaa reppuaan ja valitsee uusia värikyniä penaaliin. Kohtapuolin pitäisi varmaan itse kunkin katsella mitä syksy tuo tullessaan. Tässä kolme työpaikkaa Infon ytimen ympärillä: COO, SomeIlmiöiden tuotepäällikkö ja phuksien viestintäkurssin assari (uusi kurssi).

Hanki työkokemusta, kerää palkkaa ja vie Infoa kohti awesomenessiä. Lue alta lisää!

Infon COO

…eli koulutusohjelman operatiivinen oikea käsi. Tämä pesti perustettiin tammikuussa ja sitä pyörittänyt parivaljakko Ken Riippa…

Etätunnelin päässä on jo valoa… ainakin juuri nyt keskiviikkona 23.6. on pelkkää kirkasta auringonpaistetta! Tässä yhteenvetoa siitä mitä Infolle kuuluu ja miltä maailma näyttää juhannuksen kynnyksellä.

…ja kuten näillä puolivuosikirjelmillä on tapana, niin nämä ovat minun (Risto) silmälasien läpi, joten jotain voi jäädä mainitsematta vaikka pitäisi. My bad.

Kesä, laituri, järvi, uimalelut, kanootti, lautta, siskon koira, serkuksia… kaikki kutsuu nauttimaan elämästä ja siitä mikä lopulta onkaan merkityksellistä. Riston ottama (filmi)kuva Juvan mökiltä.

We made it!

Lukuvuoden alussa…

Talven aikana oli meidän 2. vuoden kandiopiskelijoille ja 1. vuoden maisteriopiskelijoille perinteinen AllWell?-kysely. Pidämme numeroista ja tuloksista vielä erikseen Aallon psykologien kanssa palaverin, mutta jo ennen sitä niin tässä on yhteenveto avoimista vastauksista.

Photo by Changbok Ko on Unsplash.

Teimme niin että emme julkaise avoimia vastauksia sellaisenaan, vaan pelkästään yhteenvedon niistä. Vaikka vastaukset ovat anonyymejä eikä…

Infon phuksit, tupsut ja muut. Nyt tarjolla kesätyötä sekä yksittäinen keikka informaatiomanipulaation saralla.

Haku on nyt auki ja hakemukset Ristolle spostiin 9.4. klo 8:00 mennessä. Hakemukseen vapaa saateteksti, CV sekä opintosuoriteote. HUOM! muista tarkka s-postin otsikko niin menee perille.

Etätöitä voi tehdä vaikka mistä käsin.

Ja ne pestit. Ensin ne kaksi kesätyötä ja sitten yksi keikka.

Infon alumni-kysely 2021.

Kevään saapuessa kaksi kurssia vievät meidät trollipeikkojen ja kv-politiikan maailmaan… tietotekniikalla ratsastaen. Tänä vuonna yhteistyökumppanina The Ulkopolitist -verkkolehti. Toinen kurssi on avoin kaikille, ja toisellakin on 5 paikka “ei-opiskelijoille”.

Trolleja ja trollausta pitää opetella, jotta sitä on mahdollista torjua. Photo by Grianghraf on Unsplash.

Kantolan Vesan kolmatta kertaa vetämä kurssi pyörähtää käyntiin IV-periodissa 10.3. Tämä on se kurssi, josta Hesarikin kirjoitti aikanaan: “Aalto-yliopiston kurssilla opetellaan…

Mitä Infolle kuuluu ja miltä tuleva kevät/talvi näyttää? Pandemian tuoma etäopiskelu on jo arkea, ja samalla kaikkea mielenkiintoista tapahtuu ja ohjelma puksuttaa eteenpäin kuin proverbiaalinen mummo lumessa.

…ja nämä puolivuosikirjeet ovat siis minun (Risto) vinkkelistä, joten ripaus suolaa mukaan, koska jotain varmasti unohdan mainita tai en ole tietoinen jostain jutusta.

Nyt on lunta! Hiihtämään siitä kuvan tyyppä!

Etäopiskelu

Etsimme just nyt Infon viestinnästä vastaavaa osa-aikaista tekijää, joka ottaisi haltuun ohjelman näkyvyyden; erityisesti lukiolaisille, työelämään ja opiskelijoille.

Photo by Pavan Trikutam on Unsplash.

Nyt on haku auki 5kk pestille (tammi-toukokuu) Informaatioverkostojen ohjelman viestinnän & näkyvyyden hoitajalle. Käytännössä työ olisi informaatioverkostot.fi sivuston ylläpitoa, kehitystä, parantelua ja markkinointia.

Olisit osa Infon “syömähammasta” eli operatiivisen kehittämisen ja tuotteiden…

Risto Sarvas

Professor, Designer, Engineer

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store